homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Valentine`s Day-7

#115 2008-02-03 08:46:19

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

Re: Valentine`s Day

eu i-am dat ieri o bratzara dragutza cu o frunza de marijuana (in Cannabis ne-am sarutat prima oara) pe ea shi mi-a zis k nu e genul lui neutral shi k nu prea o sa o poarte k il deranjeaza la servici knd tasteaza box ... :f?rbannad:
shi luna asta este shi ziua lui shi o sa merg cu el sa ishi aleaga un ceas kre o sa ii placa shi gata....  neutral

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-02-03 08:48:01)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#116 2008-02-03 09:42:32

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

cuc.

#117 2008-02-03 09:56:51

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu cred ca un glob dala cu inimioare care cad cand il intorci si cu poze noastra inauntru ...ca am vz la noi aici si inca ceva da nush ce :f?rv?nad:

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#118 2008-02-03 09:59:59

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

dt a scris:

gata, stiu ce sa iau !!!!

http://www.loveisland.ro/bondage-fun/ci … u-corp--59

big_smile

lol inseamna ca o sa petreceti frumos tummenupp
mi-ai dat idee.... dar eu i-as lua frisca, ne place mai mult ca ciocolata

#119 2008-02-03 10:19:24

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

persifona a scris:

Si ceva-ul ala stii ce e? Ca am impresia ca am comandat si eu setul ala da nu m-am lamurit ce mai avea pe langa rotfl

nu stiu,este ca si un tub de crema...vom vedea ce este.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Publicitate

loading...

#120 2008-02-03 10:21:07

persifona
Vizitator

Mie mi-au zis  ca-mi vine comanda abia in 3 saptamani sad

#121 2008-02-03 10:23:18

fallen_angel
Insomniac member

tu ai avut tot catalogul ala in care scria ca prim un cadou in val de 35 lei si alea 3 genti?ai facut comanda telefonic?

#122 2008-02-03 10:54:10

persifona
Vizitator

Da, exact ala. Si da, si cu gentile.
Am facut comanda de 150 RON si o sa imi trimita si gentile si un cadou surpriza si mi-au facut o reducere mica la inca 2 produse dar nu le-am vrut.

#123 2008-02-03 19:04:09

fallen_angel
Insomniac member

Scria pe pliant ca vine mai rpd comanda daca o faci telefonic.Deci nu o sa ajunga setul pana de valentine's sad.Nu-i nimic,i-l iau fara o ocazie speciala.

#124 2008-02-05 08:48:14

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

la mine a inceput de mult ziua indragostitzilor...cred k e luna hjarta... aproape in fiekre zi imi da cv..pe langa  multaaa iubire....  tongue

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

#125 2008-02-05 12:18:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

JanisJoplin a scris:

noi am hotarat ca ne facem cadouri asha: tricouri cu numele lu aia/ala mic..inscriptionat pe ele:)) sa ne amintim mereu cine ne'a botezat'o asha..adik cine ne iubeste!lol am si vb despre asta deja...shtiu- suntem cam nebunei...originali...nah!tongue

rotflrotflrotfl ffff tareee!!! (acu imi pare rau ca eu n-am botezat-o inca si nici n-am primit botez... dar pan la anu se rezolva!!!
apropo de asta.... mi-am amintit de un cadou pe care o prietena l-a facut de 14 febr iubitului ei (cu care se cam certase si in final s-au si despartit): a comandat de pe net o pereche de boxeri pe care scria "e mica, da' e-a noastra!!" lol

cat despre cadouri.. eu tot trag cu ochiu prin topic dupa niste idei de genu asta, adica mai originale si mai cu bani putini (si pot fi atat romantice, cat si panaramiste)... pe iubi, daca nu-i iau ceva electronic de zeci de milioane (eventual din burse adunate in 4 ani de fac big_smile si cu talente nule in domeniu), nu pot sa-l "satisfac" la maxim (cu un cadou ma refer, nu va ganditi la prostii big_smile). asa ca degeaba dau bani pe haine, parfumuri etc... prefer ceva facut de mine, macar sa se bucure de idee. (heeelp!!!)

pt doritoare, pun la dispozitie vreo cateva facute anii trecuti (dar sper REVANSA, ca anu asta is cam in pana de idei!!):
1. (asta cere munca din timp) cand am implinit 2 ani, i-am tehnoredactat si listat toate mailurile, poeziile, sms-urile pe care mi le-a dat in cursul acestei perioade. a ramas masca atunci cand a vazut cate s-au adunat.. ceva in genu: "am scris EU toate astea?" apoi s-a rusinat nitel... ca de, in 2 ani mai trece "focul" si citesti mai lucid.
2. de un valentine's l-am prins stand in gazda intr-o casa cu scara interioara... asa ca am venit inaintea lui acolo si am pus pe fiecare treapta, altenativ, cate o lumanare sau un mic text despre "scara iubirii"... iar sus, pe pat, i-am lasat "finalul povestii". eu m-am ascuns in baie. partea amuzanta a fost ca inaintea lui a venit colegu de apartament, care s-a speriat cand a vazut lumanarile alea prin casa, apoi a ras oleaca de mine sad. si partea si mai amuzanta a fost ca bietul om, venit obosit de la servici, a urcat scarile in mai mult de 10 min, cu o plasa plina de cumparaturi pt iubita lui intr-o mana si geanta in cealalta, incercand sa descifreze pe intuneric scrisul meu, care nu-i dintre cele mai frumoase (cred ca trebuia sa ma fac medic big_smile)
3. intr-un an i-am dat un pix si i-am zis ca vreau sa ma asigur ca va avea cu ce semna la starea civila (eram cam de 2 luni impreuna, deci atunci fusese clar cu titlul de gluma).
4. i-am luat un memory stick de ziua lui si am scris pe cutie "may your stick bring us much joy" big_smile

si altele asemenea... pt ca am ajuns la concluzia ca putem, cu un minim de imaginatie, sa facem dintr-un cadou aparent banal ceva deosebit, iar persoana care il primeste se va bucura de atentia noastra, de faptul ca ne-am preocupat de ea....
mamaaaaa, cat m-am intins... dar daca sesiunea e gata, imi permit! wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#126 2008-02-05 12:23:52

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Foarte frumos katami. si eu m-am gandit la o surpirza gen cele povestite de tine, da nu prea am posibilitati sad mama lucreaza de dupamasa in 14 februarie, da e sora-me acasa ca a terminat si ea sesiunea si se relaxeaza...asa ca nu o sa fim singuri in 14..si nu stiu ce surpriza sa-i fac grater

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#127 2008-02-05 12:27:30

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

si eu sunt in pana de idei retas retas retas ma si vad pe 13 alergand prin oras,ca mai trebuie ceva pe langa chestiuta aia  rotfl

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2008-02-05 12:28:17)

Dragostea nu se stă, se face.

#128 2008-02-05 17:05:31

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

pe www.cadouri.ro am vazut cadouri personalizate smile .. mi-au atras atentia sticlele de vin personalizate sau.. pur si simplu un glob personalizat avand inimioare .. sunt idei chiar super

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#129 2008-02-05 17:12:17

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

4. i-am luat un memory stick de ziua lui si am scris pe cutie "may your stick bring us much joy" deci katami suuuuper tareeeeeeeeeee
rotfl2
si eu vreau altceva,poate ciorapi cu adeziv ca ai mei s'au rupt:)) lenjerie sexy...ceva..sa ne foloseasca la amandoi!tongue si eu lui sa'i fac tricou cu el presidente:D i'am si zis zilele astea..ca nu ma incanta sa primesc tricou cu numele lu aia mica..ca nush..suna si..in fine:P nu va zic cum o cheama :blushing:

6 ani de dragoste  hjarta

#130 2008-02-05 17:24:40

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu nu cred in valentine's day rodnar
da' putem totusi sa ne imbatam cu ocazia asta, sa nu zicem ca n-am facut nimic big_smile

#131 2008-02-05 18:03:11

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Eu i-am luat ceva tare dragut (zic eu) si cat de cat simbolic..sunt sunt o fana a "Inimilor" desi e traditional asa si i-am luat un fel de rama de tablu mica cu magnet pe spate unde voi pune o poza frumosa cu noi si scrie "Fericirea nu o gasim in lucruri,ci in noi insine" Mi-a placut textul si deasta am ales asta..Plus ca va da bine pe frigiderul nostru sa vedem msjul asta ori de cate ori deschidem frigiderul big_smile

#132 2008-02-05 18:06:13

fallen_angel
Insomniac member

eu sunt curioasa ce mi-a luat el pt ca stiu ca mi-a cumparat duminica cadoul.Oare unde l-a ascuns... roll

#133 2008-02-07 11:48:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

eu nu cred in valentine's day rodnar
da' putem totusi sa ne imbatam cu ocazia asta, sa nu zicem ca n-am facut nimic big_smile

rotfl mai, nici eu nu cred... pana sa fiu cu iubi am fost chiar contra acesteri sarbatori de import... dar acum e un motiv de a ne bucura si de a ne aminti de momentele frumoase pertecute impreuna... asa ca semnificatia o dam noi, nu ziua in sine. si oricum sarbatorim si dragobetele (mai mult eu, ca el e genul care nu tine minte date de genul asta, asa ca daca valentine's e mai mediatizat, poate am sanse si eu la un buchet de flori lol )

oricum... sunt cam trista... i-am spus lui iubi ca de ziua noastra (care a trecut) vreau sa ma scoata in barul in care am mers la prima intalnire (si la mult dupa...) si.. nica sad. il iert pt ca e foarte ocupat, saptamana asta a muncit non stop (adica de la 8 dimineata la 8 seara, plus acasa dup-aia). dar imi pare raaaauuu grater

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.